🎥​ | Check de lekkere comebackzege van Nederlandse hockeysters op Duitsland

Marcel Roes • 18:26, 11-06-2022 / Laatste Update: 06:59, 12-12-2023

De Nederlandse hockeysters hebben in de Pro League na een achterstand van 2-0 gewonnen van Duitsland. De ploeg van interim-bondscoach Jamilon Mülders won met 3-2.

Oranje kwam in het eerste kwart op achterstand via Sara Strauss. Uit een strafbal verdubbelde Sonja Zimmermann in het 2e kwart de Duitse voorsprong. Felice Albers bracht de spanning na rust terug en aan het einde van het 3e kwart trok Lidewij Welten de stand gelijk. Frédérique Matla schoot zo’n 5 minuten voor tijd de winnende treffer binnen, in de rebound van een geblokte strafcorner.