Teamcamper wereldkampioen motorracen Marc Márquez op Airbnb gezet
i

Getty Images

Teamcamper wereldkampioen motorracen Marc Márquez op Airbnb gezet

Rick Kraaijeveld • 15:43, 06-07-2023 / Laatste Update: 10:16, 12-12-2023

Marc Márquez, de 8-voudig wereldkampioen motorracen, heeft zijn teamcamper op Airbnb gezet. Wie groot fan is en graag eens wil zien hoe dat er bij hem allemaal aan toe gaat, kan een nachtje overnachten in de camper die hij gebruikt.

Voor een schappelijke prijs van 93 euro, gebaseerd op zijn racenummer 93, kan men een avondje vertoeven in de camper van hun held. "Het is een zeldzaam kijkje achter de schermen van de wereld van het professionele racen", vertelde de coureur erover. "Normaal is het gebied rond de campers exclusief gereserveerd voor coureurs en hun teams."

Eenmalige ervaring

Hij vindt het wel leuk om te doen, omdat hij weet dat het uniek is om zo'n ervaring te geven. "Gasten zullen een eenmalige ervaring beleven, die voor niemand anders beschikbaar is. Dit is het meest opwindende motorkampioenschap ter wereld en gastheer spelen in mijn thuisstad doet er nog een schepje bovenop voor mij", vertelde de coureur.

Ook krijgt degene die de overnachting heeft een ritje in een MotoGP-simulator en krijgt diegene een tour van Márquez door de paddock.