Sportnieuws.nl volledig vernieuwd: van live matchcenter tot het laatste nieuws

Sportnieuws.nl volledig vernieuwd: van live matchcenter tot het laatste nieuws

20:00, 16-01-2024 / Laatste Update: 21:37, 16-01-2024

We hebben een nieuwe site. Met een nieuwe look & feel en een gedreven redactie zitten we bij Sportnieuws.nl vanaf heden dichter op de live sport- en fanbeleving. We willen jullie als lezers, kijkers en luisteraars via Sportnieuws.nl informeren, inspireren, verrassen en vermaken. Wij zijn er altijd en overal.

Met Sportnieuws.nl zit je altijd op de eerste rij. Zo volg je de Australian Open - de grote aftrap van het tennisseizoen - bij ons op de voet. Via ons gelanceerde matchcenter mis je geen punt. Alle partijen zijn live te volgen. Daarnaast brengen we natuurlijk het belangrijkste nieuws en lichten we de bijzonderheden vanuit Melbourne uit. 

Via ons live matchcenter ben je ook altijd op de hoogte van tussenstanden in de Eredivisie, de belangrijkste Europese competities en clubtoernooien. Deze weken wordt ook de Afrika Cup uitgelicht, met het complete programma, alle uitslagen en standen, diepgaande statistieken, het laatste nieuws en de opmerkelijke gebeurtenissen.

Van schaatsen tot Formule 1

Mis niets van de Formule 1: zodra Max Verstappen zijn Red Bull weer start, geven ook wij weer vol gas op alles wat binnen de koningsklasse van de autosport speelt. Verder brengen we de verhalen achter onze kampioenen als Jutta Leerdam, Kjeld Nuis, Joy Beune, Mathieu van der Poel, Femke Bol, Harrie Lavreysen en Frenkie de Jong. Ook zitten we dicht op de gebeurtenissen binnen darts en vechtsport, met speciale aandacht voor toppers als Michael van Gerwen en Rico Verhoeven. Verder volgen we onze sporters tijdens de EK’s en WK’s van alle andere sporten. 

Nieuwe app

Er komt binnen Sportnieuws.nl de komende maanden nog veel meer aan. Zo lanceren we rond april/mei een volledig nieuwe app, waarmee je de aanstaande sportzomer met EK voetbal, Tour de France, Wimbledon, Formule 1-races en natuurlijk de Olympische Spelen, nog sneller en van dichtbij kunt volgen. 

Video

Ook onze video-afdeling is volop in ontwikkeling. We brengen nu al de hoogtepunten en samenvattingen van onder andere de Premier League en Champions League en van Max Verstappen in de Formule 1 en Michael van Gerwen binnen het darts. Daarbovenop komen we vanaf april ook met eigen, onderscheidende video’s.

Feedback

Met Sportnieuws.nl willen we in rap tempo uitgroeien tot hét digitale platform van Nederland, waarbij wij staan voor toegankelijkheid, kwaliteit en een eigen gezicht. Hopelijk beleven jullie veel plezier op onze site. Daarbij is feedback altijd welkom. Mail gerust naar feedback@sportnieuws.nl.

Vacatures Sportnieuws.nl

Wil je toevallig onderdeel worden van ons fijne team? Wij zijn op zoek naar bureauredacteuren, voetbalwatchers, sportwatchers en videomakers. Ook zijn gepassioneerde freelancers of stagiaires altijd welkom bij ons.