Betoverende beelden van Jutta Leerdam onder water en Femke Kok straalt op vakantie
Jutta Leerdam, Femke Kok, Antoinette Rijpma-de Jong © Getty Images/Instagram, beeldbewerking Sportnieuws.nl

Betoverende beelden van Jutta Leerdam onder water en Femke Kok straalt op vakantie

17:57, 26-03-2024 / Laatste Update: 17:59, 26-03-2024

Het schaatsseizoen 2023/2024 is ten einde en dus genieten de Nederlandse schaatsers, onder wie Jutta Leerdam en Femke Kok, van een welverdiende vakantie. Bekijk hier een overzicht met foto's waarin de lente wordt ingeluid en zomerse vakantiebestemmingen worden aangedaan.

Jutta Leerdam kan natuurlijk niet ontbreken in dit overzicht. Zij is samen met haar vriend Jake Paul in Costa Rica en maakt daar de mooiste plaatjes. De topschaatsster krijgt bij haar posts honderdduizenden likes en reacties.

Xandra Velzeboer heeft net de WK shorttrack in Rotterdam achter de rug, en blikt terug op haar wereldtitel op de aflossing. Nu heeft ze weer meer tijd om te fietsen en te schilderen.

Ook Angel Daleman blikt terug op het seizoen. Zij zal zich nu weer kunnen focussen op school. Maandag vierde ze nog haar verjaardag, ze werd 17 jaar oud.

Suzanne Schulting heeft een minder goede start van haar vakantie vanwege haar gebroken enkel. Zij zal dinsdag een operatie ondergaan. Ondertussen probeert ze nog te genieten van het mooie voorjaarsweer.

Zomerse vakantiebestemmingen

Antoinette Rijpma-de Jong geniet met haar man Coen van de zon in Curaçao.

Antoinette Rijpma-de Jong heeft een cadeautje gekregen van Famke, een groen knuffel, omdat ze bij een groen team gaat rijden.

Ook Femke Kok, wereldkampioen op de 500 meter, deelt een vakantiekiekje tussen de palmbomen.

Geen zomerse vakantie voor Jenning de Boo. De nummer twee van de WK sprint geniet op wintersport van de après-ski.

Instagramstory Jenning de Boo