Wat gaan Jutta Leerdam en Koen Verweij doen met net gekochte villa nabij Thialf?

2 augustus 2022

Getty Images

5 jaar lang deden Jutta Leerdam en Koen Verweij samen een romantische team pursuit. Maar nadat Verweij zoende met een andere dame in een Haarlemse club, heeft Leerdam ViKoen gediskwalificeerd. Ze zijn uit elkaar!


Eerder dit jaar stapte Leerdam uit het schaatsteam Team Worldstream-Corendon, waarna Verweij de stekker uit de ploeg trok. Zoiets zal nu vermoedelijk ook moeten gebeuren met de villa die het koppel heeft gekocht. Volgens BekendeBuren.nl is die aankoop nog heel vers. De villa is op beide namen gezet.

Villa nabij Thialf
Het gaat om een woning op loopafstand van IJsstadion Thialf in Heerenveen. Een logische locatie voor een ex-wereldkampioen allround en wereldkampioene sprint. Nu ze geen relatie meer hebben is het wat minder logisch om allebei van de villa gebruik te blijven maken. Kortom, de 1 moet de ander uitkopen; of de woning moet worden verkocht.

656.000 euro
Ze betaalden 656.000 euro voor de vrijstaande villa van 168 m2. De vraagprijs was 599.000 euro. Wil je foto's zien van de villa, ga dan naar BekendeBuren.nl.

LEES OOK: ‘Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau strijden om villa van 10 miljoen op Ibiza’