📸​| Schaatsjuice! ‘Koen Verweij bedriegt Jutta Leerdam, tongzoent meisje in Haarlemse club’

1 augustus 2022

ProShots
koen-verwij-jutta-leerdam-vreemdgaan-cheaten-bedriegen-bedriegt-zoenen-haarlem-club

Koen Verweij (31) is gespot in een Haarlemse nachtclub met een andere vrouw dan zijn partner Jutta Leerdam (23). Sterker nog, volgens de spionnen van juicequeen Yvonne Coldeweijer waren Koen en de andere dame aan het tongzoenen!


Update: Ze zijn uit elkaar!

Coldeweijer kreeg dit verslag binnen: "Hij was in club XO in Haarlem en heeft de hele avond om Jessica, een meisje uit Urk, gehangen. Ook hebben ze uitgebreid in de club staan zoenen en hebben tientallen mensen dit mogen aanschouwen."

Koen en Jessica
Ook deelt ze een screenshot waarop ze schijnbaar die ene Jessica via Instagram vraagt of ze met Koen Verweij zoende in Club XO. Haar antwoord bestaat uit apengezichtjes en het icoontje 🤫​ ('mondje dicht').

Vreemdgaan Koen Verweij
Yvonne belde zelf met de club en ja hoor: "Ook barpersoneel van club XO heeft dit zojuist aan mij bevestigd." Tot slot plaatst ze een foto met daarop Verweij en de dame in kwestie.

Winterspelen
Coldeweijer schrijft dat ze tijdens de Winterspelen, in februari 2022, ook al wat meldingen kreeg over de scheve schaats van Verweij. De voormalig wereldkampioen allround verdient volgens haar een "gouden medaille" voor "most horrible cheater van Nederland". Ze liet die juice toen maar opdrogen en plaatste het niet omdat Jutta Leerdam nog moest schaatsen bij die Winterspelen.

Pensioen Koen Verweij
Koen Verweij maakte woensdag bekend te stoppen met profschaatsen. Dit zijn de mooiste momenten van ViKoen

LEES OOK: Wat gaan Jutta Leerdam en Koen Verweij doen met net gekochte villa nabij Thialf?

EN CHECK: Jutta Leerdam verwerkt breuk met Koen Verweij op Ibiza met zus en vriendin