TV-gids: Tallon Griekspoor tegen Novak Djokovic in Parijs
i

Pro Shots

TV-gids: Tallon Griekspoor tegen Novak Djokovic in Parijs

Rick Kraaijeveld • 11:32, 02-11-2023 / Laatste Update: 22:50, 05-01-2024

Donderdag staan de ATP Paris Masters op het programma. 2 Nederlanders komen die dag in actie: Botic van de Zandschulp en Tallon Griekspoor. In Parijs neemt Griekspoor het in een topper op tegen Novak Djokovic, Van de Zandschulp speelt eerder tegen Andrej Rublev. Check hier hoe laat en waar jij kan kijken.

Van de Zandschulp is als eerste aan de beurt, hij speelt om 12.20 tegen Andrej Rublev. Dat is te zien op het Ziggo Sport kanaal, Ziggo Sport Select of Ziggo Sport Tennis. Al vanaf 11.00 uur zal die uitzending bezig zijn. In de 2e ronde won Van de Zandschulp knap van de nummer 12 van de wereld: Tommy Paul. Kan hij de goede reeks voortzetten? De Nederlander staat zelf op een 40e plek op de ATP-ranking.

Griekspoor Djokovic

Griekspoor heeft een wat moeilijkere tegenstander. De hoogst geklasseerde Nederlander moet het opnemen tegen de nummer 1 van de wereld Djokovic. Zijn partij staat voor nu gepland om 19.30 uur maar zoals je weet kan dit zomaar nog veranderen. Houdt de tijden dus goed in de gaten op bijvoorbeeld de website van het toernooi. De partij is te zien op Ziggo Sport kanaal, Ziggo Sport Select of Ziggo Sport Tennis.