🎥  | Zélf bepalen wat je ziet van het tennistoernooi in Rotterdam Ahoy: bestuur hier de Ziggo 360-cam
i

Ziggo Sport

🎥  | Zélf bepalen wat je ziet van het tennistoernooi in Rotterdam Ahoy: bestuur hier de Ziggo 360-cam

Martijn Baars • 13:16, 14-02-2023 / Laatste Update: 08:43, 12-12-2023

Rotterdam Ahoy staat deze week in het teken van het ABN Amro World Tennis Tournament. Het grote Nederlandse ATP-toernooi, met grote namen als Medvedev, Tsitsipas en Botic van de Zandschulp wordt de hele week live uitgezonden door Ziggo Sport. Die zender maakt het voor jou als kijker nóg mooier door jou de regie te geven over de beelden met de gloednieuwe 360-cam.

Wil je lekker onderuitgezakt naar alleen jouw favoriete tennisser kijken en wil je focussen op zijn slagen en lichaamshouding? Zet dan de 360-cam op die speler en kijk en leer! Wil je liever dicht op het net zitten om zo de korte ballen goed te zien, ook dan kun je de 360-cam op elke gewenste positie neerzetten.

Youtube of via Ziggosport.nl

De camera streamt wedstrijden live in een haarscherpe beeldresolutie van 4K. Daarmee biedt de Ziggo Sport kijkers een unieke second screen ervaring. De beelden van de Ziggo Sport Centre Court Cam zijn live te bekijken op het Youtube-kanaal van Ziggo Sport en op Ziggosport.nl. Tennisfans kunnen de camera thuis bedienen, het speelveld van alle kanten bekijken en elk detail van de wedstrijd volgen.

Alsof je zelf op centre court staat

Marcel Beerthuizen, director van Ziggo Sport: “Als de tenniszender van Nederland willen we het ABN Amro Open nog spannender maken en kijkers het gevoel geven dat ze er écht bij kunnen zijn. Alsof ze zelf op het centre court staat te genieten van de wedstrijd.”