Cultspits Thomas Verheydt dreigt ADO Den Haag te verlaten voor het buitenland
i

Getty Images

Cultspits Thomas Verheydt dreigt ADO Den Haag te verlaten voor het buitenland

Rick Kraaijeveld • 16:08, 04-07-2023 / Laatste Update: 00:49, 12-12-2023

Thomas Verheydt lijkt weg te gaan bij ADO Den Haag. Daarmee zou ADO een gewaardeerde, cultspits zien vertrekken, dat meldt het Algemeen Dagblad. De spits lijkt te vertrekken naar het Turkse Corum FK.

Verheydt kwam 2 jaar geleden naar ADO Den Haag toe toen de club uit de Hofstad net gedegradeerd was. Hij is supporter van de club dus het leek een perfect huwelijk te worden. Dat is ook gebleken uit zijn cijfers. In die 2 seizoen scoorde hij maar liefst 52 doelpunten in dienst van ADO. Vooral het 1e seizoen was een wonderseizoen waarin hij 37 doelpunten wist te scoren.

Hij verbrak het record van de meeste doelpunten in 1 seizoen bij ADO. In datzelfde seizoen miste ADO op een haar na de promotie in een knotsgek tweeluik met Excelsior. Het 2e seizoen was een stuk minder, hij scoorde 15 doelpunten en ADO presteerde zelf ook niet echt goed. Corum FK komt uit op het 2e niveau van Turkije, nadat ze dit seizoen promoveerden. Verheydt vliegt morgen die kant op om over het contract te spreken, meldt het AD.