Danilo na 1 jaar alweer weg bij Feyenoord: concurreren met Dessers en Lammers bij Rangers

Rick Kraaijeveld • 16:12, 28-07-2023 / Laatste Update: 06:27, 12-12-2023

Danilo heeft alweer een transfer te pakken. Vorig jaar verhuisde hij van Ajax naar Feyenoord, maar na 1 jaar zit dat avontuur erop. Hij verkast naar Rangers, dat inclusief bonussen ongeveer 6 miljoen voor hem neer zou leggen. Feyenoord maakte zijn vertrek vrijdag bekend. Danilo tekent voor 5 jaar bij Rangers.

Danilo begon goed bij Feyenoord en was bovendien basisspeler aan het begin van het seizoen. Rond de winter stond er een nieuwe spits op: Santiago Giménez. Daardoor belandde hij op het 2e spoor. Danilo deed in elk Eredivisie-duel mee en had met 10 doelpunten ook een aandeel in de landstitel van Feyenoord.

4 biedingen

Rangers was al een poos geïnteresseerd in Danilo en had al meerdere biedingen neergelegd bij Feyenoord. 3 keer hoorde Rangers nee, maar uiteindelijk is Feyenoord overstag gegaan. De centjes wil Feyenoord direct weer steken in een offensieve versterking voor achter Giménez.

Rangers zit met de komst van Danilo erg luxe in de spitsen. Eerder deze transferwindow trokken ze al Cyriel Dessers én Sam Lammers aan.