Deadline Day! Watford haalt Bergkamp en Pochettino: 'Ik hoop op een kans in het eerste elftal'
i

Watford FC

Deadline Day! Watford haalt Bergkamp en Pochettino: 'Ik hoop op een kans in het eerste elftal'

Martijn Baars • 16:54, 01-02-2021 / Laatste Update: 22:01, 04-01-2024

Watford heeft zich op Deadline Day versterkt met Mitchel Bergkamp (22) en Maurizio Pochettino (19). De zonen van voormalig topspelers Dennis (51) en Mauricio (48) hebben een contract getekend tot het einde van het seizoen, met een optie voor nog een jaar.

Bergkamp (22) en Pochettino (19) krijgen de kans om zich te bewijzen in het beloftenteam van Watford, de huidige nummer 4 van het Championship. "Toen ik jonger was, was het moeilijk dat ik constant vergeleken werd met mijn vader. Maar daar heb ik me op aangepast. Ik ben een aanvallende middenvelder, een nummer 10. Ik wil mezelf bewijzen en hoop dat ik een kans krijg in het 1e elftal”, zegt Bergkamp op de clubsite van Watford. 

Almere City

Bergkamp zat dit seizoen nog zonder club. De aanvallende middenvelder speelde tussen 2011 en 2020 voor Almere City. Hij was in 47 wedstrijden voor Jong Almere City goed voor 7 doelpunten, maar maakte niet zijn debuut in de hoofdmacht. Hij speelde een seizoen in de Tweede Divisie en een jaar in de Derde Divisie. 

Pochettino

Pochettino komt over uit de jeugdopleiding van Tottenham Hotspur, de club waar zijn vader in november 2019 werd ontslagen. Watford haalde ook de 31-jarige middenvelder Dan Gosling in huis. Hij komt over van Bournemouth. 

View this post on Instagram

Een foto die is geplaatst door AD Sportwereld (@adsportwereld) op