'FC Barcelona en Atletico Madrid werken aan sensationele ruildeal van hun spitsen'
i

Getty Images

'FC Barcelona en Atletico Madrid werken aan sensationele ruildeal van hun spitsen'

Martijn Baars • 14:55, 31-08-2021 / Laatste Update: 03:12, 08-01-2024

Het zou zomaar kunnen dat we op deze transferdeadlinedag nog een klapper van een ruildeal zien. Volgens journalist Jurriaan van Wessem zijn FC Barcelona en Atletico Madrid bezig met een sensationele transfer.

De 2 Spaanse grootmachten zouden hun spitsen willen ruilen. Joao Felix, de jonge Portugees en misschien wel het grootste talent dat in Spanje voetbalt, wil niet bij Atletico blijven omdat hij in de pikorde gezakt is achter Luis Suarez en Angel Correa. Daarnaast haalde Atletico ook de Braziliaanse spits Matheus Cunha van Hertha BSC. Cunha maakte grote indruk op de Olympische Spelen met Brazilië door goud te pakken en speler van het toernooi te worden.

Griezmann

In ruil voor Felix zou Atletico dan Antoine Griezmann terugkrijgen. De Fransman brak sinds zijn transfer naar Barcelona nooit echt door. En met de komst van de gratis aanvallers Memphis Depay en Kun Aguero lijkt zijn tijd wel voorbij. Atletico is de club waar Griezmann groot werd, dus daar zal hij best graag naar terug willen. Beide spitsen worden op een waarde van 120 miljoen euro geschat, dus qua geld zullen ze er wel uitkomen.

We gaan zien of het rondkomt!