FC Twente in gesprek met tweetal spelers: 'Nog niet duidelijke welke kant het op gaat'
i

Pro Shots

FC Twente in gesprek met tweetal spelers: 'Nog niet duidelijke welke kant het op gaat'

Rick Kraaijeveld • 10:50, 16-05-2023 / Laatste Update: 17:46, 08-01-2024

FC Twente is druk bezig om al wat spelers aan te trekken voor volgend seizoen. Om de concurrentie op de transfermarkt aan te gaan hopen ze zo bepaalde clubs voor te zijn. Ook kijken ze in de KKD naar ruwe diamantjes. Zo zijn ze ook met een KKD-speler in gesprek, met een zeer bekende achternaam. Zo laat technisch directeur Jan Streuer aan Voetbal International weten.

FC Twente weet dat het komende zomer afscheid moet gaan nemen van Ramiz Zerrouki, die naar Feyenoord zal gaan. Dus is er een gat te vullen op de vleugel. Voor die positie heeft Twente al 2 spelers in het vizier: Marouan Azarkan van Excelsior en Ruben van Bommel. Azarkan speelt op huurbasis bij Excelsior en heeft nog 1 jaar over in zijn contract bij Feyenoord.

Van Bommel

Van Bommel is bezig aan een goed seizoen bij MVV waar hij dit seizoen is doorgebroken. De jongste zoon van Mark van Bommel gaat nog wel bijtekenen in Maastricht, maar dat is alleen om de club nog te voorzien van een transfersom. Hij zou anders transfervrij weggaan deze zomer. De 18-jarige linksbuiten heeft dit seizoen al 15 goals gemaakt en staat in een keurig rijtje talenten.

'Gesprekken gevoerd'

Streuer heeft laten weten aan VI dat er inderdaad gesprekken zijn geweest met beide spelers en dat er meer in het verschiet ligt. Maar geeft wel aan dat er nog niks zeker is. "Mensen worden al ongeduldig, willen meteen nieuwe namen. Maar er is geen haast. We zijn ons volop aan het oriënteren. En ook in juli en augustus komen er nog goede spelers op de markt."