Leonardo Bonucci zwaait Juventus-publiek uit en neemt afscheid op Instagram

Rick Kraaijeveld • 15:01, 10-08-2023 / Laatste Update: 04:59, 12-12-2023

Leonardo Bonucci werd de laatste tijd niet meer opgenomen in de selectie van Juventus, terwijl hij nog 1 jaar op zijn contract heeft staan, hij lijkt geaccepteerd te hebben dat het nu tot een vaarwel komt. Woensdag kwam hij toch naar de wedstrijd tegen het Next Gen-jeugdteam, niet om te spelen maar om handtekeningen uit te delen en gedag te zeggen tegen de fans.

Bonucci was niet opgenomen in de selectie voor de wedstrijd tegen het jeugdteam (8-0 red.), maar was wel aanwezig in het stadion. Hij deelde handtekeningen uit en zwaaide naar de fans. Op Instagram deelde hij daarna een bericht: "Hier heb ik veel geleerd, hard gevochten en gedroomd", begon hij. "De realiteit van vandaag, op een plek die ik voor altijd mijn thuis zal noemen, laat zien dat de liefde van jullie veel verder gaat dan de situatie waarin ik nu zit." Hij bedankte de fans in de laatste zinnen, tijd voor iets nieuws.

Sampdoria

Er zijn verschillende keuzes voor Bonucci, maar de gene die nu het meest voor de hand liggend lijkt, is een transfer naar de Serie B naar Sampdoria. Zijn oud-ploeggenoot bij Juve en het Italiaanse team Andrea Pirlo is daar trainer. Zij zijn dikke vrienden.

Lukaku

Op transfergebied blijft het bij Juventus onrustig. De club wil Romelu Lukaku graag overnemen van Chelsea, maar de fans willen dat absoluut niet. Dat hebben ze laten blijken ook door na de wedstrijd het veld op te lopen en te protesteren tegen de komst van de oud-Inter spits.