'Manchester United krijgt vermogende concurrent in strijd om André Onana'
i

Getty Images

'Manchester United krijgt vermogende concurrent in strijd om André Onana'

Rick Kraaijeveld • 16:58, 04-07-2023 / Laatste Update: 03:54, 12-12-2023

Manchester United is al even uit op de handtekening van Inter-sluitpost André Onana, maar daar is nu volgens CBS Sports een 2e club bij gekomen; Al-Nassr. Alsof de club uit Saoedi-Arabië nog niet genoeg heeft uitgegeven, gaan ze vrolijk door en willen ze nog een keeper strikken.

De club uit Saoedi-Arabië moet het een lange tijd doen zonder sluitpost David Ospina, die geblesseerd is. Ze willen na een aantal grote namen graag nog een grote naam toevoegen; Onana moet dat worden dus. Ze zouden ook hem weer een lucratief bod hebben gedaan, hoeveel spreekt CBS niet over.

Het wordt nog pikanter, want het zou zomaar kunnen zijn dat als ze Onana niet kunnen krijgen ze gaan uitwijken naar... David de Gea! De doelman die al jaren bij United speelt maar nog steeds geen nieuw contract heeft getekend. De transfersoap tussen De Gea en United loopt ook al een tijd. De club wil dat hij salaris gaat inleveren, maar dat wil hijzelf niet.

Manchester United

Erik ten Hag, trainer van Manchester United laat ook al langere tijd weten dat hij erg graag zijn pupil van zijn tijd bij Ajax weer onder zijn bewind wil. Er zou nog geen bod uitgedaan zijn door Manchester United, maar na het lezen van dit nieuwtje zullen ze daar misschien wel wat meer vaart achter zetten.