'Massimiliano Allegri doet niet aan geld harken in Saoedi-Arabië en blijft bij Juventus'
i

Getty Images

'Massimiliano Allegri doet niet aan geld harken in Saoedi-Arabië en blijft bij Juventus'

Rick Kraaijeveld • 01:04, 25-06-2023 / Laatste Update: 05:15, 12-12-2023

Massimiliano Allegri heeft een dikke vette aanbieding uit Saoedi-Arabië gekregen, zo meldt La Repubblica. Echter zou hij hier totaal geen oor naar hebben en wil hij gewoon zijn contract uitdienen bij Juventus. Dan moet je wel sterk in je schoenen staan, hij zou namelijk 120 miljoen over 3 jaar kunnen harken aldaar...

Allegri is nog zeker tot eind 2025 trainer van Juventus als het aan hem ligt. Volgens de Italiaanse krant La Repubblica zou hij een lucratief contract kunnen krijgen in Saoedi-Arabië maar heeft hij nee gezegd. Om welke club het gaat wordt niet gezegd. Allegri zou als reden hebben opgegeven dat hij al bezig is met de voorbereiding bij Juve voor aanstaand seizoen en daar wil hij mee bezig blijven.

Niet gek laten maken

Hij is dus tot nu toe 1 van de weinige heren in het voetbal die zich niet gek laat maken door het oliegeld uit Saoedi-Arabië. Hij zou lekker met zijn zoon op vakantie zijn en simpelweg nee hebben gezegd tegen het aanbod. Hij is dagelijks in contact met de bazen bij Juve om alles in orde te krijgen voor volgend seizoen en het lijkt dat dat het enige is waar hij aandacht aan besteed.

Na alle heisa rondom Juve afgelopen seizoen is het ook een behoorlijke kluif om daar alles weer rustig te krijgen, daar lijkt hij alle focus op te hebben liggen.