'Ook West Ham gaat zich melden in de race voor gewilde Perr Schuurs'
i

Getty Images

'Ook West Ham gaat zich melden in de race voor gewilde Perr Schuurs'

Rick Kraaijeveld • 20:07, 06-07-2023 / Laatste Update: 06:26, 12-12-2023

Perr Schuurs maakt prachtige tijden mee in Italië. Afgelopen zomer vertrok hij bij Ajax om bij Torino FC te spelen en daar werd hij een steunpilaar voor de ploeg en ontwikkelde hij zich razendsnel. Dat is niet onopgemerkt gebleven want talloze clubs zijn geïnteresseerd in de Nederlandse centrale verdediger. De laatste club die zich gaat melden voor hem is West Ham United, volgens de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio.

West Ham United wil deze week contact opnemen met Torino om te kijken wat er mogelijk is, qua transfer. Hij heeft nog een stevig contract bij Torino én met de vele interesse zal er een aardig prijskaartje hangen aan Schuurs. Het is ook nog maar de vraag of Schuurs zelf wil vertrekken naar West Ham United, de Conference League-winnaar, gezien de andere clubs die geïnteresseerd zijn.

Interesse

Namelijk clubs als Napoli, Liverpool (waar hij vroeger al eens stage liep) en Crystal Palace zouden ook al interesse hebben in hem. Genoeg keuze dus voor de Nederlandse verdediger.

Dit seizoen speelde hij vrijwel alle wedstrijden mee voor Torino, 28 als basisspeler en 2 als invaller. Hij was achterin 1 van de steunpilaren voor Torino, dat 10e eindigde in de Serie A afgelopen seizoen.