'Teun Koopmeiners kan alvast dromen van binnenlandse toptransfer'
i

Getty Images

'Teun Koopmeiners kan alvast dromen van binnenlandse toptransfer'

Rick Kraaijeveld • 14:34, 04-08-2023 / Laatste Update: 01:15, 12-12-2023

Atalanta moet zich zorgen gaan maken om de positie van Teun Koopmeiners. La Gazzetta dello Sport meldt dat Napoli de jacht op de middenvelder van Atalanta geopend heeft. Zij zijn erg gecharmeerd van de Nederlander en er zou een bod van 30 miljoen euro op tafel liggen.

Koopmeiners had vorig jaar een erg sterk seizoen in Bergamo en dat is opgevallen. Hij stond eerder deze transferperiode al in de belangstelling van andere topclubs in Italië zoals Juventus en AC Milan. Nu is het de Scudettowinnaar die hem graag wil inlijven. Koopmeiners maakte vorig jaar 10 doelpunten in 33 duels. De roze sportkrant laat weten dat Napoli vooral gecharmeerd is door zijn kwaliteiten bij dode spelmomenten.

Champions League

Koopmeiners zou naar verluidt wel oor hebben in een transfer van noord- naar zuid-Italië. Bij Napoli zou hij weer Champions League kunnen spelen, iets wat bij Atalanta niet in het verschiet ligt. Er komt ook een plek vrij bij Napoli, omdat Piotr Zielinski waarschijnlijk naar het grote geld in Saudi-Arabië gaat.