Transfer-expert: 'Sutalo wil zelf liever naar Fiorentina, ondanks Ajax-akkoord van 18 miljoen'
i

Getty Images

Transfer-expert: 'Sutalo wil zelf liever naar Fiorentina, ondanks Ajax-akkoord van 18 miljoen'

Martijn Baars • 22:33, 03-08-2023 / Laatste Update: 00:15, 12-12-2023

Ajax dacht Josip Sutalo beet te hebben, maar moet nu vooral heel erg z'n best gaan doen om de verdediger voor Amsterdam te laten kiezen. Transfer-expert Nicolo Schira meldt dat de Kroaat namelijk zelf liever naar Fiorentina gaat. Schira zegt vooral zelf transfer-expert te zijn trouwens, dus zijn woorden misschien met een korreltje zout nemen...

Ajax is wel al akkoord met Dinamo Zagreb, volgens de Italiaan. Het zou gaan om een bedrag van liefst 18 miljoen euro, plús bonussen. Het eerste bod van Ajax was 12 miljoen euro, dus heeft technisch directeur Sven Mislintat donderdag tijdens de lunch een flink hoger bod neergelegd.

Fiorentina is vanaf het begin van de race om Sutalo al serieus voor de international. Dinamo Zagreb laat de 2 clubs lekker tegen elkaar opbieden en schermt ondertussen ook met 'interesse' van andere clubs. Zodoende kwam Ajax volgens Schira tot 18 miljoen euro en dat werd geaccepteerd. Maar nu moet Mislintat nog aan Sutalo zelf zien te verkopen dat Ajax de beste keuze is.