🎥👀 | Earnest Stewart geeft opheldering over transferperikelen PSV

Rick Kraaijeveld • 21:19, 04-08-2023 / Laatste Update: 06:58, 12-12-2023

Earnest Stewart stond bij Hans Kraay Junior aan de desk voor de voorbeschouwing op het duel om de Johan Cruijff Schaal, daar werd er ook gesproken over mogelijke transfers waar PSV mee bezig zou zijn. De technische man van PSV was erg open en legde even uit hoe de vork in de steel zit.

In het gesprek aan de desk ging het vooral over de plekken achterin. Daar werd Davinson Sánchez genoemd en ook Zeno Debast van Anderlecht. Over die 2 was Stewart gelijk erg duidelijk: "Sanchez is mee gesproken maar dat speelt absoluut niet. Wij kunnen niet voldoen aan zijn eisen."

En door

Door dan dus naar Debast, zou je zeggen. "Daar zijn wij in gesprek, dat is een mooie speler", vervolgde Stewart, "Je zoekt kwaliteit voor bepaalde specifieke taken, maar je kijkt ook naar ruimte voor ontwikkeling en dat zit er bij Debast gewoon heel erg in."

Over Aster Vranckx liet hij weten dat dat ook een serieuze kandidaat is om aan de selectie toe te voegen. Ook wordt er nog gezocht naar een aanvallende middenvelder en zijn er gesprekken, maar zo'n dergelijk gesprek is er niet met Charles De Ketelaere, benadrukte Stewart.