Wolfsburg boos op PSV over middenvelder Vranckx: 'Als hij wat wil moet hij mij bellen'
i

AFP

Wolfsburg boos op PSV over middenvelder Vranckx: 'Als hij wat wil moet hij mij bellen'

Martijn Baars • 19:14, 06-08-2023 / Laatste Update: 06:04, 12-12-2023

Bij Wolfsburg zijn ze niet blij met Earnest Stewart. De technisch directeur van PSV liet vrijdagavond na de gewonnen Johan Cruijff Schaal de naam van Aster Vranckx vallen als beoogde versterking op het middenveld. Maar Stewarts collega Marcel Schäfer bij Wolfsburg is daar boos over.

"Bij Wolfsburg zeggen we niks over spelers die bij andere clubs onder contract staan. Als mijn collega uit Eindhoven informatie over Aster nodig heeft, kan hij mij bellen en niet via de media dingen roepen. Als ploegen interesse hebben in onze spelers, is dat geen probleem. Maar ik vind het niet kunnen als dat in het openbaar gebeurt", zegt Schäfer in de Wolfsburger Allgemeine.

'Hij mag niet weg'

Schäfer zegt zelfs dat er nog helemaal niks gebeurd is rondom Vranckx, een Belgisch international. "Tot nu toe is er nog nooit een gesprek geweest tussen PSV. We gaan ook niet uit van een vertrek, we hebben zelfs plannen met Aster", zegt de Duitse voetbalbaas. Wolfsburg zag met Micky van de Ven, Felix Nmecha en Josuha Guilavogui al 3 belangrijke spelers vertrekken.

Sangaré

PSV gaat trouwens pas achter Vranckx aan als Ibrahim Sangaré vertrekt bij PSV, maar voorlopig komt interesse in hem maar moeilijk op gang.