‘Affaire met Gaby Blaaser oorzaak van scheiding Rico Verhoeven’

8 januari 2021

Rico Verhoeven scheidde vorig jaar, vlak voor de coronacrisis, van zijn toenmalige partner Jacky. Het stel was maar liefst 13 jaar samen en dan doe je zoiets natuurlijk niet zomaar. Weekend zegt nu echter te weten wat de ware reden van de breuk was.


Verhoeven zou namelijk een affaire hebben gehad met actrice Gaby Blaaser. Bekende naam? Zeker, want eerder zou ze ook al 'avontuurtjes' hebben beleefd met Jasper Cillessen en Wesley Sneijder.

Misschien wel een jaar
"De affaire van Rico en Gaby heeft maanden geduurd, misschien wel een jaar. Rond het voorjaar van 2018 begon er iets tussen de 2 op te bloeien", vertelt een bron aan Weekend. "In oktober zat hun relatie in zwaar weer en Gaby was daar de hoofdoorzaak van. Rond diezelfde tijd is de relatie van Gaby met haar toenmalige vriend Quinten ook even overgegaan, dat was niet voor niks."

Hield niet meer van haar
De vechtsporter was er dan ook helemaal van overtuigd dat hij en Gaby een bekend setje gingen worden. "Hij was er over uit dat hij niet meer verder wilde met Jacky, zei ook tegen haar dat hij niet meer van haar hield.”

Gespot
Op een gegeven moment heeft Verhoeven de affaire maar toegegeven aan Jacky. "Rico werd regelmatig gezien met een blonde vrouw en toen ging Jacky op onderzoek uit. In eerste instantie ontkende Rico glashard dat er wat speelde met Gaby, maar uiteindelijk heeft hij bekend", aldus de anonieme bron.