🎥​ | Arek Wrzosek vindt Badr Hari een pussy: ‘Ik heb geen respect meer voor hem’

17 mei 2022

Arek Wrzosek haalt in een exclusief interview met Sportnieuws.nl hard uit naar Badr Hari en vooral naar Glory. De Poolse kickbokser (29) won z'n eerste gevecht van Hari en zag het 2e gevecht vroegtijdig gestaakt worden door rellen op de tribune in Hasselt. "Glory geeft maar om 1 persoon en dat is Badr Hari. Ze hebben mij oneerlijk behandeld."


Door: Robert Hüsken en Martijn Baars

Er loopt zelfs nog een rechtszaak namens Wrzosek tegen Glory. De Pool zegt dat hij geen bedragen mag noemen van zijn advocaat, maar geeft wel aan dat hij nog altijd op 70 procent van het beloofde geld wacht van zijn 2e gevecht tegen Hari. Hij heeft geen contact meer met Glory of Hari gehad sinds rellen op de tribunes in België het hele gevecht cancelden.

'Geen respect meer voor hem'
"Ik heb alle respect voor Badr verloren na wat hij deed. Zowel in de ring als wat hij daarna op social media postte. Hij is mijn idool niet meer. Ik wens hem het allerbeste, maar ik vind hem een pussy. Ik probeer niet teveel slechte dingen te zeggen, vanwege die rechtszaak. Maar als alles voorbij is, zal ik alles vertellen."

Kijk ook: Wrzosek over band met ADO Den Haag: 'Als zij Ajax haten, haat ik die club ook'

Rematch tegen Badr? 'Alleen met mijn regels'
Wil Wrzosek nóg een rematch en dus een 3e gevecht tegen Badr Hari? "Misschien ooit, maar nu op mijn terrein en met mijn regels. Dat alles mag. Ellebogen in z'n gezicht als-ie op de grond ligt enzo. Alleen dan zou ik het willen. Ik heb in het 2e gevecht laten zien dat mijn winst in het 1e gevecht geen 'geluk' was. Ik was ook het 2e gevecht aan het winnen. Dus ik denk niet dat Badr zelf nog een rematch wil. Ik denk dus niet dat het ervan komt."

Zie je bovenstaande video niet? Kijk dan hieronder de Youtube-variant!