😵‍💫 | Conor McGregor misdraagt zich in Rome en breekt neus Italiaanse dj

17 oktober 2021

Getty Images
Conor McGregor

Conor McGregor was in Rome en dat heeft Rome geweten. Hij ging op bezoek bij José Mourinho, liet zijn zoon dopen en sloeg later een Italiaanse dj op zijn neus.


De zaterdag begon nog gemoedelijk voor de Ierse badboy. Een gezellig samenzijn met AS Roma-coach Mourinho met een whiskeytje erbij leverde wat leuke plaatjes op.

Daarna werd de dag nog mooier toen McGregor zijn jongste zoontje liet dopen in de Vaticaan. In de nacht, zoals zo vaak, sloegen de stoppen door. Hij was aan het feesten met de Italiaanse dj en celeb Francesco Facchinetti en diens vrouw toen hij even zwart voor zijn ogen zag.

Ga je mee, ja? Hier, klap op je neus!
"Om 2.30 uur ben ik aangevallen door meneer McGregor", zegt de dj in een video op Instagram. "Hij sloeg op mijn neus en brak mijn neus voor de ogen van zeker 10 getuigen, zijn vrienden en zijn bodyguards. Zonder reden viel hij mij aan. We waren aan het feesten en hadden plezier samen. Hij wilde verder feesten en hij stelde een andere club voor. Ik accepteerde dat en toen kreeg ik een klap."

Als het allemaal zo gegaan is, is het niet zo netjes om iemand die met je mee wil naar een andere club, op die manier te bedanken. "Ik kan mijn mond houden nu, maar zo ben ik niet. Ik ga McGregor aanklagen, want hij is een gewelddadig en gevaarlijk iemand", aldus de Italiaanse beroemdheid.