Hesdy Gerges wil opnieuw tegen Badr Hari knokken: ‘Laten we een datum prikken!’

29 mei 2021

 
Dit bericht bekijken op Instagram
 

Een bericht gedeeld door FIGHTERHEART (@hesdygerges)

Als het aan Hesdy Gerges ligt, vecht hij binnenkort voor een 3e keer tegen Badr Hari. Dat postte het zwaargewicht zaterdag op Instagram. "Ik weet zeker dat mensen een trilogie tussen ons willen zien!"


De 37-jarige Gerges plaatste het bericht onder het mom van een throwback op sociale media. De foto, die bedoeld was  als herinnering naar de datum van vandaag, is van 10 jaar geleden. Op 29 mei 2010 hij en Hari in een stampvolle Johan Cruijff ArenA voor het eerst.

Driemaal scheepsrecht
20.000 man zagen toen bij It's Showtime toe hoe Hari Gerges weliswaar naar de grond kreeg, maar gediskwalificeerd werd vanwege doortrappen terwijl Gerges op de grond lag. Hun rematch 8 jaar later, op 3 maart 2018 tijdens GLORY 51 in Ahoy, werd aanvankelijk gewonnen door Hari (Check die gevechten in de video's beneden!).

Gerges verloor toen na 3 rondes van Hari. Later werd Hari geschorst vanwege vermeend dopinggebruik en werd de uitslag van partij nummer II omgezet in no contest. Op 17 juli aanstaande, op GLORY 78 in wederom Ahoy, staat Hari tegenover de Pool Arek Wrzosek. Gerges wil dat hijzelf Hari's volgende tegenstander is.

Lees ook: 'De trappen van Arek Wrzosek kunnen een bedreiging vormen voor Badr Hari'

'Kom na Wrzosek tegen mij'
"Klaar de klus met die Poolse jongen", schreef Gerges op Instagram. "Laten wij 2 daarna een datum prikken! Met alle respect... maar je zei in interviews dat je alleen de echt grote, sterke zwaargewichten wil vechten. Hier zeg ik precies hetzelfde. Ik weet zeker dat mensen een trilogie willen zien en wacht op je! Let's go!"