Arek Wrzosek reageert op vermeende aanslag op zijn leven in Breda: 'Ongeluk en misverstand'
i

ANP

Arek Wrzosek reageert op vermeende aanslag op zijn leven in Breda: 'Ongeluk en misverstand'

Martijn Baars • 17:10, 14-12-2023 / Laatste Update: 21:34, 04-01-2024

Arek Wrzosek heeft via Instagram gereageerd op het gerucht dat hij het doelwit zou zijn geweest van de schietpartij bij Hemmers Gym in Breda dinsdagmiddag. Ooggetuigen en 'betrouwbare bronnen' zeiden tegen BN/DeStem dat de topkickbokser onder vuur werd genomen toen hij zijn training verliet en in zijn auto stapte. Op Instagram Stories laat Wrzosek in ieder geval weten dat hij oke is.

In het Pools post hij het volgende bericht (vrij vertaald via Google Translate): 'Bedankt voor uw bezorgdheid. Ik verzeker je dat het goed gaat met ons. We zien de hele situatie die door de media wordt beschreven, als een ongeluk en een misverstand. We ontkennen de geruchten over een aanslag op mijn leven. Ik zal hierover geen verdere verklaringen of opmerkingen maken.'

Gewonnen van Badr Hari

Wrzosek versloeg in november 2021 heel verrassend Badr Hari tijdens Glory 78 in Rotterdam Ahoy. Met een hoge trap vloerde hij zijn Marokkaanse tegenstander, waarna de Pool won. Bij de rematch in maart 2022 liep het gevecht helemaal uit de hand. Fans van beide vechters gingen met elkaar op de vuist. Wrzosek werd ontslagen door Glory en kickbokst inmiddels bij organisatie KSW.