Gökhan Saki bij terugkeer bij GLORY meteen tegen Rico Verhoeven: 'Waarom niet?'
i

Getty Images

Gökhan Saki bij terugkeer bij GLORY meteen tegen Rico Verhoeven: 'Waarom niet?'

Martijn Baars • 16:46, 15-03-2021 / Laatste Update: 16:01, 08-01-2024

Gökhan Saki keert zeer waarschijnlijk terug bij GLORY. De voormalig UFC-vechter laat zijn contract in die divisie ontbinden om zich weer te focussen op een ander aspect binnen de vechtsport. In gesprek met FunX laat Saki weten dat GLORY, waar hij al eerder voor vocht, een aantrekkelijke optie is.

Sterker nog: hij denkt dat hij dan ook zeer waarschijnlijk tegen Rico Verhoeven mag en kan vechten. "Het is eigenlijk het plan om over te stappen naar het kickboksen. Ik wil nog een paar partijtjes draaien daar en een mooi einde van mijn carrière maken. Ik ben met een aantal organisaties in gesprek."

LEES OOK: 💥 | BAM! Joshua en Fury gaan definitief vechten én hebben nog een verrassing in petto

Rico Verhoeven

Het hoeft dus niet per se GLORY te worden, maar als het de grote organisatie wordt, dan kan het zomaar zijn dat hij meteen tegen zwaargewichtkampioen Rico Verhoeven mag vechten. "Alles is mogelijk. Zolang ik wil zie ik weer een kans om tegen Rico te vechten. Ze vroegen hem laatst of hij tegen mij zou willen vechten. Toen zei hij: 'Waarom niet?'. Dat waren mooie woorden van hem naar mij en zo denk ik er ook over: waarom niet."

Saki wil graag nog een paar knalpartijen laten zien, zoals hij zelf zegt. "En het mooiste zou dan zijn om tegen de legend Rico Verhoeven te mogen.

LEES OOK: 🎥 | Deze MMA-vechter gaat ’s avonds door het leven als ‘Drag Queen Lola’