Mike Tyson en Jake Paul kijken elkaar voor het eerst recht in de ogen in Netflix-trailer
Mike Tyson en Jake Paul kijken elkaar voor het eerst in de ogen aan. © Netflix

Mike Tyson en Jake Paul kijken elkaar voor het eerst recht in de ogen in Netflix-trailer

23:15, 07-03-2024 / Laatste Update: 23:16, 07-03-2024

Donderdag kwam er groot nieuws naar buiten over Jake Paul. De vriend van Jutta Leerdam neemt het in zijn volgende bokswedstrijd op tegen de vechtsportlegende op leeftijd: Mike Tyson. In een trailer van Netflix is te zien dat de twee kemphanen elkaar voor het eerst recht in de ogen kijken.

Voor veel vechtsportfans kwam de partij tussen de twee boksers toch als een verrasing. De 27 jarige Paul vecht dus tegen de dertig jaar oudere Tyson. De vechtsportlegende vocht 58 partijen uit in de ring. Daarvan wist hij er 50 te winnen en van die zeges sloeg hij maar liefst 44 keer zijn tegenstander knockout. Paul verloor in zijn carrière tot nog toe alleen van de Engelsman Tommy Fury.

Trailer

'De grootste bokspartij van de 21e eeuw', zoals de wedstrijd tussen Paul en Tyson al wordt genoemd, wordt live uitgezonden op Netflix. De partij vindt plaats in het AT&T Stadium in Arlington, Texas. Op de trailer van Netflix kijken de twee elkaar voor het eerst recht in de ogen aan. Paul komt uit een helikopter en loopt op het platform van een gebouw naar Tyson om de eerste staredown te doen.