馃帴 | UFC-legende Daniel Cormier is Jake Paul zat: 'Hij noemde me dikzak, ik sloop hem'

Trevor Wagener聽鈥⒙11:21, 27-04-2021 / Laatste Update: 07:44, 08-01-2024

Voormalig UFC-sloper Daniel Cormier heeft het helemaal gehad met YouTube-ster Jake Paul. Die laatste is tegenwoordig, sinds een poosje, 贸贸k een vechter en daagt iedereen uit die hij maar wil. De 42-jarige Cormier vindt het onzin dat YouTubers 'echte' atleten uitdagen 茅n hun zin krijgen. Bij UFC 261 van afgelopen weekend zochten beide heren elkaar op.

Cormier had volgens de verhalen gezegd dat hij Paul aan zou pakken op het moment dat hij hem zou zien. De 24-jarige Paul was daar niet blij mee en haalde gelijk verhaal nadat Cormier hem voorbij liep. Dat ging overigens b铆jna mis. Daags na hun schermutseling bij de UFC doet Cormier zijn zegje.

Slopen

"Als Jake wil vechten, gaan we MMA doen. Ik heb mijn geld en strepen verdiend, wie is hij dan? Ik wil niet boksen, ik wil vechten en hem (Jake Paul) pijn doen." Eigenlijk wil Cormier meer. "Zijn kop moet er gewoon af." Cormier maakte eens te meer duidelijk dat een eventueel gevecht met Paul hem niet om het geld gaat. "Ik wil niet boksen voor de paycheck. Die heb ik niet nodig."

Check hier de woordenwisseling van Cormier en Jake Paul bij UFC 261: