Tyson Fury gaat los op Usyk en Joshua: ‘Little sh*thouses’

23 september 2022

Getty Images
tyson-fury-joshua-usyk

Tyson Fury is in zijn Insta-stories even helemaal los gegaan op Oleksandr Usyk en Anthony Joshua. Zijn scheldpartij bevatte een paar typisch Engelse scheldwoorden als 'sausage shithouses' en meer van die termen.


The Gipsy King is ten eerste pissig op Oleksandr Usyk, die onlangs het titelgevecht tegen Joshua won. Usyk liet weten dat de ongeslagen WBC-kampioen Fury bang voor hem zou zijn en daarom niet tegen hem wilde vechten. Het was echter Usyk zelf die een gevecht tegen Fury niet wilde, volgens die laatste. Fury gaat daarom op zijn Insta flink tekeer tegen Usyk.

Ook Anthony Joshua moet het ontgelden. Joshua liet eerder weten dat het gevecht tegen Fury er gaat komen, maar Fury liet weten dat er nog steeds geen papieren zijn getekend. Daar was The Gipsy King ook niet van gediend.

"Usyk, you little shithouse. You little scumbag," zo begint Fury zijn tirade. "Shit praten over dat ik bang voor je ben. Ik beuk mijn vuist zo door je heen, klein worstje." En dan nog zo'n iemand, die bodybuilder, Joshua. Heeft het contract al zo lang in zijn bezit en tekent het gewoon niet, klein worstje. Je wil niet vechten, je manager is een worstje.. Ik heb nog nooit iets als jullie gezien. Stelletje shithouses."

tyson-fury-insta