🎥 | Zorgen om voormalig UFC’er Diego Sanchez na opduiken bizarre trainingsvideo

8 mei 2021

Diego Sanchez is, naast alle vechtende YouTubers uiteraard, één van de meest besproken MMA-vechters van het moment. Niet alleen is de 39-jarige Amerikaan in een absolute oorlog beland met zijn oude werkgever UFC, ook duiken er steeds vaker uiterst merkwaardige video's van Sanchez' manieren van trainen op.


UFC zette Sanchez buiten omdat de organisatie de trainingsmethodes van Sanchez' coach Joshua Fabia buiten proportie vindt. "Een echte idioot", zei UFC-baas Dana White recent over Fabia. MMA-liefhebbers denken dat Sanchez - die ook overhoop ligt met zijn familie, omdat zíj UFC geloven - gebrainwashed is door Fabia. De volgende beelden spreken niet in het voordeel van de trainer.

Ondersteboven
Te zien is hoe Sanchez ondersteboven hangt en Fabia hem gebruikt als bokszak. Vreemd, raar, apart... werkelijk allerlei reacties (en vragen) komen op bij het zien van de video. Eerder gaf Sanchez aan nog bang te zijn voor de UFC. "Ze gaan me vermoorden, echt. Het zal er uit zien als zelfmoord. Misschien gebeurt over een paar jaar, maar deze organisatie is gevaarlijk."