🎥 | 1e puntenverlies voor Feyenoord onder Arne Slot in De Kuip: gelijkspel tegen RKC

Sjors Tanis • 20:28, 16-10-2021 / Laatste Update: 22:17, 05-01-2024

Feyenoord heeft voor het eerst een thuiswedstrijd onder trainer Arne Slot niet gewonnen. In De Kuip werd het 2-2 tegen RKC Waalwijk.

Door het gelijkspel heeft Feyenoord nu 16 punten na 8 wedstrijden in de Eredivisie.

In 10 minuten van voorsprong naar achterstand

De Rotterdammers kwamen in eigen huis na ruim een halfuur op voorsprong via aanvoerder Jens Toornstra. Bij rust stond RKC echter met 2-1 voor: Jens Odgaard scoorde in de 37e minuut en de slotminuut van de 1e helft maakte Vurnon Anita er 2-2 van.

Til weer op scorebord, geen 3 punten

Vlak na de pauze was het Guus Til, zo vaak doeltreffend voor Feyenoord, die de 2-2 voor zijn rekening nam. De thuisploeg ging vervolgens op jacht naar de voorsprong en 3 punten, maar zo ver kwam het niet. RKC hield stand en pakte dus een puntje in Rotterdam.

RKC heeft 7 punten na 9 wedstrijden in de Eredivisie.