Bookmakers gaan uit van makkelijke Europese zege PSV op Sturm Graz

25 november 2021

Proshots
PSV Sturm Graz bookies wed kantoren odds quotering kans

PSV speelt donderdag de voorlaatste groepswedstrijd van de Europa League, in het eigen Philips Stadion tegen het Oostenrijkse Sturm Graz. Het 1e duel van eind september eindigde in een makkelijke overwinning (1-4). Gaan de Eindhovenaren deze avond ook de klus makkelijk klaren? Dit zeggen de wedkantoren over de kansen van PSV!


Zie ook: 'Op deze zender kijk je naar PSV tegen Sturm Graz'

PSV moét winnen om uitzicht te behouden op de volgende ronde, oftewel de knockout-fase. De ploeg staat met 5 punten 3e in groep B. Volgens de bookies ligt een Eindhovense overwinning voor de hand.

Bookmakers: PSV favoriet tegen Sturm Graz
Voor iedere ingezette euro op een zege van PSV keert TOTO namelijk 1 euro en 24 cent uit. BetCity hanteert eenzelfde quotering bij een PSV-zege: 1,23 terug voor iedere euro. De kantoren zijn dan ook gul voor een eventuele Oostenrijkse zege.

Mocht Sturm Graz er met de winst vandoor gaan, keert TOTO voor iedere ingezette euro op hen liefst 11,50 uit. BetCity doet daar met 12,50 nog een eurootje bovenop. Een gelijkspel is per euro bij TOTO 6,40 waard en bij BetCity 6,25. Waar zou jij op inzetten?