Prima (officieus) debuut voor trainer Ruud van Nistelrooij: PSV sloopt Duitse club

Sjors Tanis • 19:27, 25-06-2022 / Laatste Update: 08:13, 12-12-2023

PSV speelde zaterdag (aftrap 15.00 uur) een oefenwedstrijd tegen het Duitse BW Lohne en dat was het officieuze debuut van Ruud van Nistelrooij als trainer van het 1e team. Hij gaf nieuwe keeper Walter Benítez direct een basisplaats.

PSV won op trainingscomplex De Herdgang met 6-0 en Van Nistelrooij wisselde volop. Benítez werd na de 1e helft vervangen door Joël Drommel. Onderaan dit artikel kun je het oefenpotje terugkijken!

Scoreverloop

Armando Obispo opende al na 6 minuten de score voor PSV. Vlak voor rust maakte Yorbe Vertessen er 2-0 van. Na de rust liepen de Eindhovenaren verder uit door doelpunten van Simon Colyn (2) en Richard Ledezma. Bovendien schoot 1 van de Duitse spelers in eigen doel.