Erik ten Hag toch niet maandag al naar Manchester: ‘Eerst lekker naar het oosten’

16 mei 2022

Getty Images
erik-ten-hag-vliegt-toch-niet-dag-na-laatste-wedstrijd-met-ajax-naar-manchester-united-klopt-niet-eerst-lekker-naar-oosten

Het leek er even op dat Erik ten Hag maandag, een dag na de laatste competitiewedstrijd met Ajax, al naar Manchester zou gaan om zich voor te bereiden op zijn nieuwe baan als coach van ManUnited. Dat blijkt echter niet het geval te zijn. Ten Hag was via een videoverbinding te zien bij het programma Rondo op Ziggo Sport en was nog in Amsterdam voor een personeelsfeestje.


Maandagavond vertrekt hij naar huis in het oosten van Nederland en later deze week stapt hij in het vliegtuig richting Engeland.

Al wel eerste voorbereidingen gedaan
"Het is wel begonnen, ik heb wel al de eerste dingen gedaan voor ManUnited. Morgen krijgt dat een vervolg", aldus Ten Hag, die dus afscheid heeft genomen bij Ajax. "Mixed feelings", zei de coach daarover. "Dit was echt mijn laatste dag bij Ajax. Dat hebben we mooi afgesloten vorige week met de titel, maar nu heb ik van veel mensen afscheid genomen. Dat gaat dan ook wel met veel emoties gepaard."

Check hier het hele gesprek met Ten Hag bij Rondo: