Feest bij Feyenoord: trainer Arne Slot tekent bij tot en met 2025

24 juli 2022

Proshots
Arne Slot Trainer Feyenoord Contract Verlenging 2025

Arne Slot blijft langer trainer van Feyenoord. De oud-voetballer verlengde zijn contract met 1 jaar en ligt nu tot en met medio 2025 vast in De Kuip.


Eerder dit jaar, in februari, werd het contract van Slot verlengd tot en met 2024. Feyenoord had toen een optie in zijn contract gelicht. Volgens algemeen directeur Dennis te Kloese was dit de juiste beslissing met het oog op de toekomst.

Juiste persoon
"In Arne zien we de juiste man om het 1e elftal de komende jaren te blijven leiden. Hij heeft op meerdere gebieden aangetoond een vakman te zijn. We moeten stappen zetten op de al ingeslagen weg, dat gaan we met veel vertrouwen samen met deze trainer bewandelen."

Ook Slot was blij met zijn verlenging. "Het onverwacht snelle succes van vorig seizoen sterkt mijn gedachten om hier te kunnen werken. Ik kan dat hier met een topstaf en uitstekende faciliteiten. Hier werken is een voorrecht."

Doel
De trainer, die bezig is aan zijn 2e jaar in Rotterdam, zag meerdere spelers vertrekken en sprak over seizoen 2022/2023 als een uitdaging. "We willen aantrekkelijk spel spelen, waarde creëren en dat koppelen aan het behalen van resultaten. Daar gaat het om in topsport."