🎥 | Feyenoord pakt belangrijke punten tegen koppig Slavia Praag

Brian Vesseur • 00:53, 01-10-2021 / Laatste Update: 12:02, 05-01-2024

Na 1 helft leek het appeltje eitje: Feyenoord stond met 2-0 voor en Slavia Praag had amper een kans gehad. Maar toch maakten de Tsjechen er nog een heel moeilijk wedstrijdje van in de Conference League. Uiteindelijk won Feyenoord wel: 2-1.

Het duurde een klein kwartiertje voor Feyenoord op voorsprong kwam. Het was Orkun Kökçü die van randje 16 het openingsdoelpunt maakte: 1-0.

Amper 10 minuten later was het ook alweer 2-0. Bryan Linssen kopte een voorzet goed binnen, zoals alleen dat kleine mannetje dat kan. Slavia Praag kreeg amper kansen in die 1e helft. Feyenoord had een makkie.

In de 2e helft kwam Slavia tóch terug. Uit een standaardsituatie scoorde Tomas Holes - die voor Tsjechië ook tegen Oranje scoorde op het EK - de 2-1.