Ex van Jasper Cillessen: ‘Hij bedreigde en chanteerde me toen ik zwanger was’

9 maart 2023

Maria Morán beweert nogal heftige dingen over NEC-doelman Jasper Cillessen! De Spaanse sportjournaliste zegt bijvoorbeeld dat Jappie haar bedreigde en chanteerde toen ze zwanger was. Althans, dat zegt ze in gesprek met Story, dat al vaker verhalen schreef over deze ruziënde exen.


In november 2022 werd min of meer duidelijk dat Morán zwanger was gemaakt door Cillessen. De baby waar het om gaat is in oktober 2021 geboren en is een meisje genaamd Cayetana.

Eerder kwam naar buiten dat de 2 voormalige geliefden het niet eens konden worden over de alimentatie. Maar er blijkt nog veel meer mis te zijn.

Abortus
Tegen Story zegt Morán dat Cillessen aandrong op abortus. En als ze het niet zou doen, zou hij privébeelden van de Spaanse verspreiden.

"Jasper heeft mij meermaals bedreigd en gechanteerd, zelfs toen ik zwanger was", zegt ze. "Hij chanteerde me vrijwel dagelijks. Ik mocht ook niet met de media praten."

Morán laat weinig heel van Cillessen: "Een man die nooit naar zijn dochter heeft gevraagd, zelfs niet toen ze met ademhalingsproblemen in het ziekenhuis lag, verdient geen enkel respect."

Hoer
Woensdag plaatste ze op Instagram een story waarin ze op een beetje raadselachtige manier over haar situatie schrijft. Ze noemde daarin niet de naam van Cillessen. Wel stond er dit over haar dochter:

"Ze heeft beledigingen moeten doorstaan, van mensen die me al 2 jaar lang het zwijgen proberen op te leggen, die willen dat ik me klein voel, dat ik me voel als een stuk afval. Ze wilden dat ik me zou schamen om mijn buik, waar een levende baby in zat, omdat hij een beroemdheid was en ik niets meer dan een hoer."

Onze vrienden van Reality.FBI vertaalden haar story: