‘Mohamed Ihattaren betaalt ruim 1 miljoen euro voor Tilburgse villa’

22 november 2021

Wederom een opvallend bericht over voormalig PSV-talent Mohamed Ihattaren. De 19-jarige middenvelder zou onlangs een villa in Tilburg van een ondernemer hebben gekocht voor ruim 1 miljoen euro.


Dat meldde Story. Volgens het boulevard-blad is Ihattaren tegenwoordig in Tilburg te vinden. Zijn vriendin schijnt daar te wonen. Volgens Story wordt de villa op dit moment verbouwd en zal Ihattaren er na een tijdje intrekken.

Villa Ihattaren
Horecaondernemer Danny Kovacevic zou de oude eigenaar van de villa zijn. Tegenover Story wilde Kovacevic niet reageren over de verkoop van het huis. "Bel me hier niet voor, dat vind ik heel erg irritant." Ook Ihattaren gaf geen commentaar.

"Waarom bel je mensen uit mijn omgeving? Ik wil dat je de mensen om me heen met rust laat, dat hoeft niet. Jullie zoeken alleen maar heisa, daar ben ik niet van gediend. Begrepen?" Ihattaren verkaste deze zomer na een soap van PSV naar Juventus, dat hem gelijk uitleende aan Sampdoria.

Ihattaren-verhaal
Nadat er van de voetballer weinig meer werd vernomen, rezen de vragen de pan uit. Onlangs trainde hij in zijn stad Utrecht met een personal trainer. Beelden daarvan zette Ihattaren toen op sociale media.