Score4 op Sportnieuws.nl: begin jij het Eredivisie-seizoen met 5.000 euro?

3 augustus 2022 | In samenwerking met TOTO

Pro Shots

Komend weekend is het eindelijk zover: de Eredivisie gaat weer beginnen. Om dat te vieren hebben we een heerlijk aanbod voor je met Score4. Als jij de wedstrijden van Ajax, Feyenoord, PSV en FC Volendam juist voorspelt, maak je kans op 5.000 euro! Dat is nog eens een lekker begin van het seizoen.


De Eredivisie begint al op vrijdag, maar de wedstrijden die je vanaf nu kunt voorspellen bij Score4 worden gespeeld op zaterdag en zondag. Dit zijn Fortuna Sittard - Ajax en PSV - FC Emmen op zaterdag en FC Groningen - FC Volendam en Vitesse - Feyenoord op zondag. Als je alle 4 de wedstrijden goed voorspelt, deel je mee in de prijzenpot voor 5.000 euro. Ben jij de enige in Nederland die alles goed voorspeld heeft? Dan win je het volledige bedrag! Makkie, toch?
Zo doe je mee
Ga naar de website van Score4 en maak een account of log in. Dat is helemaal gratiessjj! Je vult bij de 4 wedstrijden vervolgens je voorspellingen in en maakt daarmee meteen kans op de prijzenpot van 5.000 euro. Als je bij 1 van die 4 wedstrijden de juiste uitslag voorspelt, dan krijg je nog eens 5 euro extra! Wie wil dat nou niet?

Score4-voorspellen-az-ajax-feyenoord-psv