TV-gids: op deze zender kijk je naar AZ – Dundee United in de 3e voorronde van de Conference League

11 augustus 2022

Pro Shots
az-dundee-united-tv-zender

Donderdag 11 augustus komen 2 Nederlandse clubs in actie in de 3e voorronde van de Conference League. FC Twente neemt het in eigen huis op tegen het Servische Cukaricki, terwijl AZ eveneens thuis speelt. Zij nemen het op tegen Dundee United uit Schotland. Check hier op welke zender je AZ - Dundee United live kan zien!


Donderdag wordt er om 21.00 uur afgetrapt bij AZ - Dundee United in het AFAS Stadion in Alkmaar. Check hieronder waar je de wedstrijd live kunt volgen!

Op deze zender volg je AZ - Dundee United live op tv


AZ - Dundee United is donderdag 11 augustus live te zien bij RTL 7. De uitzending op de zender begint al om 18.20 uur met een voorbeschouwing, en ook FC Twente - Cukaricki wordt uitgezonden op de zender. Die begint om 19.00 uur.

Achterstand
AZ maakte vorige week in Schotland een slechte beurt door met 1-0 te verliezen van de Schotse club. Glenn Middleton scoorde in de 61e minuut de winnende treffer. De Alkmaarders moeten dus alle zeilen bijzetten om de play-offs te bereiken richting het hoofdtoernooi van de Conference League.

Tegenstander in de play-offs
Mocht AZ Dundee United uitschakelen, dan wacht in de play-offs een ontmoeting met het Letse Riga FC of Gil Vicente FC uit Portugal.