🎧  | WK-update Sportnieuws.nl op ALLsportsradio: ‘Laten we hopen op veel Braziliaanse dansjes’

8 december 2022

Ook op de 2e voetballoze dag van het WK in Qatar is Sportnieuws.nl er weer met een WK-update op ALLsportsradio. Deze keer spreekt presentator Robert Denneman met Sportnieuws.nl-verslaggever Eimert Pruis over Oranje, Argentinië, Spanje en Brazilië.


Eimert onthult de opstelling van Oranje tegen Argentinië en vertelt hoe bondscoach Louis van Gaal denkt Lionel Messi af te stoppen. Verder heeft hij het over de sfeer in Spanje na de uitschakeling en de dansjes van Brazilië. Onder meer de 'Pigeon Dance' is razendpopulair op social media, nadat de Braziliaanse ploeg die dans uitvoerde na een doelpunt. Maar er is ook kritiek.

Hopen op veel Braziliaanse dansjes
"De Brazilianen trekken gelukkig niets aan van de kritieken op hun dansjes. Ik hoop weer op veel Braziliaanse dansjes." Brazilië speelt vrijdag om 16.00 uur de 1e kwartfinale van dit WK tegen Kroatië. Nederland volgt om 20.00 uur met de kwartfinale tegen Argentinië.

Eimert Pruis
Eimert Pruis werkt onder de Spaanse zon voor Sportnieuws.nl. De (video)verslaggever richt zich vooral op sporten in Spanje, Spaans en Italiaans voetbal, en de Olympische Spelen. Daarnaast is hij insider van Spanje, Brazilië, Oranje en Feyenoord.

Heb je een tip? Mail naar eimert.pruis@sportnieuws.nl