🎥 | Arnaut Danjuma doet Nederlanders bij Atalanta pijn in strijd om Champions League-overwintering

Sjors Tanis • 20:11, 09-12-2021 / Laatste Update: 23:16, 08-01-2024

Arnaut Danjuma heeft Villarreal al in de 3e minuut op voorsprong geschoten tegen Atalanta. De Nederlander werkte de bal door de benen van de keeper in het doel: 0-1. Bij Atalanta stonden Hans Hateboer en Marten de Roon in de basis.

Teun Koopmeiners zat het hele duel op de bank. De Roon werd na 54 minuten gewisseld. Danjuma mocht na 87 minuten op adem komen.

Nog een goal Danjuma

Danjuma was in de 51e minuut ook verantwoordelijk voor de 0-3. Vlak voor rust scoorde Etienne Capoue de 2e goal van Villarreal. De Spaanse club begon de laatste groepswedstrijd in de Champions League met 1 punt meer dan Atalanta. De nummer 2 gaat na de winterstop verder in de 8e finales van de Champions League. Voor de nummer 3 rest de Europa League.

Atalanta - Villarreal zou eigenlijk woensdag gespeeld worden, maar vanwege sneeuwval werd het duel uitgesteld naar donderdag.

Check hier de 0-3 van Danjuma: