🎥 | Bruno Fernandes knikkert Liverpool met geniale vrije trap uit FA Cup

24 januari 2021

Manchester United heeft in de 4e ronde van de FA Cup gewonnen van Liverpool. Na een heerlijke kraker op Old Trafford was de ploeg van Ole Gunnar Solskjaer hun rivaal de baas. Bruno Fernandes was maar weer eens het goudhaantje.


De Portugees besliste de wedstrijd met een heerlijke vrije trap in de slotfase van de wedstrijd. Manchester United boog tot 2 keer toe een achterstand om en won met 3-2.

Schitterende goals
Liverpool is niet lekker bezig de laatste weken, terwijl Manchester United wel in vorm is. De uitploeg kwam desondanks op voorsprong. Mo Salah scoorde schitterend na een fijne pass van Roberto Firmino. Ook de gelijkmaker mocht er wezen. Een fraaie assist zorgde voor de 1-1 van Mason Greenwood.
Na een foutje van de jonge Rhys Williams, die maar weer eens mocht spelen centraal achterin vanwege de defensieve problemen, kon Rashford de 2-1 scoren. Salah maakte even later weer gelijk. Na een subtiel overstapje van James Milner schoot hij binnen. Liverpool was de betere ploeg na die goal, maar kreeg alsnog de deksel op de neus. Fernandes schoot United naar de 5e ronde.