đŸŽ„ | Feyenoord kijk je mee? AtlĂ©tico Madrid krijgt binnen halfuur 2 goals tegen

Pim Huberts ‱ 23:52, 01-10-2023 / Laatste Update: 00:37, 08-01-2024

Feyenoord speelt komende woensdag haar tweede wedstrijd in de Champions League, tegen Atlético Madrid. Reden dus om de Spaanse topclub even in de gaten te houden. En wat blijkt dan? In het LaLiga-duel tegen Cådiz kwam de thuisploeg al binnen 30 minuten op een 0-2-achterstand.

Lucas Pires schoof in de 12e minuut al raak, waarna 15 minuten later Roger Martí ook de netten vond. Ángel Correa zorgde nog voor de 1-2, maar Atlético moest rusten met een achterstand. Atlético staat slechts 6e in de Spaanse competitie, terwijl Cådiz 1 plekje daaronder staat.

Dat biedt kansen voor Feyenoord, dat woensdag om 18.45 uur in hetzelfde stadion speelt.

De 0-1 van CĂĄdiz:

De 0-2 van CĂĄdiz:

De 1-2 van Atlético Madrid: