🎥 | Gekkenhuis! Alisson Becker kopt diep in blessuretijd héérlijk raak

16 mei 2021

Alisson Becker, geniale gek! De Braziliaanse doelman van Liverpool werd de absolute held van de zondagavond. Alisson knikte in minuut 95 zijn club naar de overwinning na een moeizame wedstrijd tegen West Bromwich Albion: 2-1! Hiermee zorgde Becker voor dolle vreugde bij alles en iedereen in het rood.


En dat is meer dan terecht, want dankzij Becker mag Liverpool nog hopen op Champions League-voetbal voor volgend seizoen. Het gat met nummer 4 Chelsea is nog maar 1 puntje met nog 2 wedstrijden te gaan. Spannend!

Hoe zit het precies?
Liverpool kreeg de overwinning zeker niet cadeau van West Brom, dat al gedegradeerd is naar de Championship. De thuisploeg kwam zelfs op voorsprong, via een goal van Hal Robson-Kanu. Mo Salah maakte de gelijkmaker nog voor rust en na de pauze scoorden beide ploegen eenmaal, alleen werden de treffers afgekeurd wegens buitenspel. Dus leek de wedstrijd in 1-1 te eindigen, maar in een allerlaatste poging om een goal te maken was daar Alisson.

Dus is het met nog 2 speelrondes te gaan spannend in de strijd om de Champions League-tickets. Leicester City (66 punten) en Chelsea (64) hebben de beste papieren om volgend seizoen in het miljardenbal uit te komen, Liverpool (63) moet hopen op een slippertje.