Harry Kane bezorgt Spurs op nippertje een punt in Londense derby tegen Chelsea

Sjors Tanis • 21:34, 14-08-2022 / Laatste Update: 04:46, 12-12-2023

Harry Kane heeft weer eens zijn waarde bewezen voor Tottenham Hotspur. De Engelse spits zorgden in de slotsecondes voor de gelijkmaker in de Londense derby tegen Chelsea: 2-2.

Beide topclubs hebben nu 4 punten na 2 wedstrijden in de Premier League.

Verdedigers scoren voor Chelsea

In de 19e minuut opende Chelsea-aankoop Kalidou Koulibaly, overgekomen van Napoli, de score. In de 68e minuut zorgde Pierre-Emile Højbjerg voor de gelijkmaker. Maar na Koulibaly kwam er nog een verdediger van Chelsea tot scoren. Het was Reece James die na 76 minuten de 2-1 maakte. Chelsea leek de 3 punten te gaan pakken, maar Kane redde diep in blessuretijd een punt voor de Spurs.

Hakim Ziyech bleef de hele wedstrijd op de bank bij Cheslea, waar Thomas Tuchel de trainer is. Tuchel kreeg het tijdens de wedstrijd overigens nog flink aan de stok met Antonio Conte, manager van Tottenham Hotspur. Check de foto hieronder! Beide heren kregen rood nadat ze ook na het laatste fluitsignaal ruzie maakten.