Lionel Messi rolt Estland helemaal op met 5(!) goals

Pro Shots / Insidefoto

Joris Kaper • 00:11, 06-06-2022 / Laatste Update: 18:21, 07-01-2024

10 jaar geleden deed Lionel Messi het voor de laatste keer: maar liefst 5 keer scoren in 1 wedstrijd. Zondag wist hij die topprestatie opnieuw te herhalen en hoe! In de met 5-0 gewonnen oefenwedstrijd scoorde de Argentijn alle 5 de doelpunten.

Al na 9 minuten had Messi zijn 1e te pakken van de avond, al had hij daar wel een penalty voor nodig. Vlak voor rust tikte hij zijn 2e binnen, waarna hij direct na rust zijn 3e van de avond maakte.

In de 71e en 76e minuut scoorde hij nog eens 2 keer tegen Estland, waarmee Messi voor de 2e keer in zijn carriere 5 doelpunten in 1 wedstrijd maakte. De laatste keer dat de PSG-ster dat deed was in 2012 tegen Bayer Leverkusen, toen uiteraard nog namens FC Barcelona.