🎥​ | Manchester United verloor vorig seizoen beide duels met rivaal City: zo moet het niet voor Erik ten Hag en co

Sjors Tanis • 20:14, 29-09-2022 / Laatste Update: 02:10, 12-12-2023

Erik ten Hag gaat zondag als trainer van Manchester United op bezoek bij stadgenoot Manchester City. Vorig seizoen verloren The Red Devils beide Premier League-duels met ManCity: in het Etihad Stadium werd het liefst 4-1, op Old Trafford bleef het bij 0-2.

Heel veel slechter lijkt het voor Ten Hag en zijn team dus niet te kunnen gaan. Check hier nog eens hoe de wedstrijden van vorig seizoen verliepen!

6 maart 2022: Manchester City - Manchester United (4-1)

Het was de wedstrijd van Kevin de Bruyne. De Belg zorgde zelf in de 1e helft voor de 1-0 en 2-1 (tussendoor had Jadon Sancho gelijk gemaakt). Na de pauze was De Bruyne de aangever bij de 3-1 van Riyad Mahrez. Die laatste zette in blessuretijd de eindstand op het scorebord.

Check hier de samenvatting:

(tekst gaat verder onder de video)

6 november 2021: Manchester United - Manchester City (0-2)

Het was de 11e speelronde toen de uiteindelijke kampioen op bezoek ging bij de stadgenoot. Al voor rust vielen beide goals. Met een eigen doelpunt maakte Eric Bailly er 0-1 van en vlak voor rust verdubbelde Bernardo Silva de score op aangeven van João Cancelo.