🎥 | Victor Osimhen met 2 goals tegen Udinese weer de grote man bij Napoli

Sjors Tanis • 19:01, 19-03-2022 / Laatste Update: 08:51, 12-12-2023

Napoli heeft in de Serie A met 2-1 gewonnen van laagvlieger Udinese. Dankzij 2 doelpunten van aanvaller Victor Osimhen kwam de ploeg van trainer Luciano Spalletti in punten gelijk met koploper AC Milan, dat later op zaterdag uit tegen Cagliari speelt.

Osimhen scoorde vorige week ook al 2 keer in de uitwedstrijd tegen Hellas Verona (1-2).

Napoli buigt achterstand om

Napoli kwam na ruim 20 minuten op achterstand door een afstandsschot van aanvaller Gerard Deulofeu. De oud-speler van onder meer FC Barcelona maakte zo zijn 9e competitietreffer van het seizoen. Osimhen tekende voor zijn 10e en 11e doelpunt in de competitie. De 23-jarige Nigeriaan kopte vlak na rust raak uit een vrije trap van Mário Rui en bracht zijn club even later op voorsprong door in te schieten uit een lage voorzet van Giovanni Di Lorenzo.

Bij Udinese, waar verdediger Marvin Zeegelaar de hele wedstrijd meespeelde, kreeg de Spanjaard Pablo Marí (ex-NAC) in de slotfase een rode kaart.